Tilitoimisto EMU Oy hyödyntää jatkossa Vestamatea – ”Ei enää Excel-häkkyröitä”

May 4, 2017

Tilitoimisto EMU Oy on nopeasti kasvava uuden aikakauden talousasiantuntija. Nelisenkymmentä ”emulaista” työskentelee Helsingissä, Turussa ja Oulussa tukien ja kehittäen erityisesti suomalaisten kasvuyritysten ennakoivaa taloushallintoa ja - johtamista. Jatkossa EMU tuottaa pitkän tähtäimen talousennusteita asiakkailleen Vestamaten avulla. Vestamaten käyttöönotto perustui selkeään markkinatarpeeseen.

 

”Meiltä puuttui ohjelmallinen sovellus pitkän aikavälin talousennusteiden laatimiseen. Erityisesti start-up yrityksillä näkyy kasvavassa määrin tarvetta mallintaa liiketoiminnan tulevaisuuden näkymiä ja yrityksen arvoa muun muassa sijoittajia varten. Tällaisia laskelmia emme halua enää tehdä Excel-häkkyröillä”, kertoo Tilitoimisto EMU Oy:n toimitusjohtaja Samuli Saviala.

 

Vestamatea on kehitetty alusta alkaen helppokäyttöiseksi sovellukseksi, jonka avulla erilaiset laskentasimulaatiot onnistuvat nopeasti. Tämä onnistunut perustavoite vaikutti myös EMUn päätökseen hankkia Vestamate. ”Vestamate on oikeasti helppokäyttöinen, selkeä ohjelmisto, jonka käyttöönotto ei vie viikkotolkulla aikaa ja samalla hautaudu muiden kiireiden keskelle. Sovelluksessa laskentaa voidaan nopeasti ohjata ja simuloida. Softa huomioi automaattisesti esim. poistot, ALV:t, verot, osingot jne. sekä näiden vaikutukset. Myös raportit ovat selkeitä sekä monipuolisia ja niitä voidaan luoda nopeasti jopa lyhyiden asiakastapaamisten aikana”, Saviala arvioi.

 

Tilitoimisto EMUssa katsotaan taloussuunnittelun palvelukokonaisuutta pitkällä tähtäimellä. Savialan mukaan taloushallinnon automatisointi ja digitalisointi ovat olleet alan kuumimpia puheenaiheita jo 90-luvulta asti, mutta vasta viimevuosina näiden suhteen on otettu isompia harppauksia. Kymmenen vuoden päästä kirjanpitäjät tekevät hyvin erilaista työtä kuin nykyään – työ on analyyttisempää, vuorovaikutteisempaa ja konsultoivampaa.

 

 ”Erilaiset taloudelliset ennuste- ja suunnittelupalvelut tulevatkin olemaan tulevaisuudessa osa kaikkien olemassa olevien tilitoimistojen peruspalveluita eli niihin panostaminen jo tässä vaiheessa luo strategista kilpailuetua tulevaisuudessa. Meille oli tärkeää tietää, että Vestamatea kehitetään koko ajan eteenpäin. Haluamme olla ehdottomasti mukana tässä kehityksessä.”, Saviala summaa.

 

 

 

Yhteydenotto

Kiinnostuitko hyödyntämään Vestamatea omassa toiminnassasi?

Ota yhteyttä: vestamate@vestamate.fi, 044 5616 029

Please reload

Featured Posts

Ei rakettitiedettä, vaan kokonaisuudenhallintaa

January 15, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2023 by Digital Marketing. Proudly created with Wix.com

Vestamate / Provecon Oy

E-mail: vestamate@vestamate.fi

Tel: +358 (0)44 5616 029

Käyntiosoite: Nyrhintie 7, 28760 PORI

 

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon