Vestamate 2.0 on julkaistu!

August 21, 2018

Kesän päättäjäisiksi Vestamaten uusin versio on tullut uunista ulos. Uudessa Vestamaten versiossa olemme keskittyneet erityisesti järjestelmäintegraatioihin, mikä on ollut myös asiakaskunnalta tullut selkeä kehitystoive. Vestamate ottaa jatkossa vastaan ulkoisten kirjanpitojärjesetelmien tuottamaa tulos- ja tasedataa, johon perustuen ennuste voidaan laatia. Pitkän tähtäimen rahoitus- ja kassavirtasuunnitelmat, kannattavuuslaskelmat ja arvonmääritykset generoituvat täten entistäkin nopeammin. Lähiaikoina integraatiota on tarkoitus syventää vielä entisestään.

 

Muilta osin olemme edelleen kehittäneet Vestamaten laskennan monipuolisuutta. Esimerkiksi tulosennusteen laadinnassa käyttäjällä aiempaa huomattavasti enemmän vaihtoehtoja ja laskentaa nopeuttavia ominaisuuksia. Yksi pääkehityskohteemme oli myös käyttöliittymän parantaminen ja räätälöitävyys. Käyttäjän on mahdollista rakentaa yksilöllisempi käyttökokemus Vestamatella.

 

Tutustu sinäkin uudistuneeseen Vestamateen!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Ei rakettitiedettä, vaan kokonaisuudenhallintaa

January 15, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2023 by Digital Marketing. Proudly created with Wix.com

Vestamate / Provecon Oy

E-mail: vestamate@vestamate.fi

Tel: +358 (0)44 5616 029

Käyntiosoite: Nyrhintie 7, 28760 PORI

 

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon